Download Cs 1.6 Warzone Pc Full Version Free

Download Cs 1.6 Warzone Pc Full Version Free si counter strike 1.6 warzone download windows 10.

Această versiune a jocului este deja foarte faimoasă, iar această versiune specială este interpretarea noastră asupra mărcii. Am creat acest minunat CS 1.6 pentru a vă bucura, motiv pentru care vine cu atât de multe funcții noi uimitoare, cum ar fi un design roșu epic și un afișaj head-up. Pe lângă noua schemă de culori și fundal, acest Counter-Strike este practic același cu originalul, ceea ce înseamnă că are un model de player Steam, arme standard și texturi de hărți. Ca atare, este perfect pentru cei cărora le place jocul clasic cstrike, dar consideră că versiunea originală este puțin învechită.

download cs 1.6 original clean image

Meniurile din joc au primit o reproiectare uimitoare, inclusiv o nouă imagine de fundal grozavă și titluri mari de meniu roșu. Designul este în mare parte roșu, alb și negru, iar efectul este pe măsură. Acest CS are, de asemenea, o coloană sonoră muzicală excelentă și puternică atunci când începe jocul.

Numai acest lucru vă va garanta că aveți jocul configurat corect. Dacă doriți să încercați un singur jucător, puteți juca cu roboți, așa că începeți un joc nou și alegeți harta dorită. Multiplayer este disponibil și dacă doriți să jucați online, alegeți „Găsiți un server” și alegeți unul în browser sau faceți clic pe „Server aleatoriu” și conectați-vă imediat la una dintre cele mai bune locații.

2 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *