Counter-Strike 1.6

Descarcă şi tu jocul de acțiune nr. 1 in lume.
Ia parte la realisticul război anti-terorist în acest joc de echipă extrem de popular.
Viteza de descarcare

Descarca rapid oricare dintre client-urile Counter-Strike, resursele Counter-Strike, plugin-urile Counter-Strike 1.6.

Fara virusi

Toate resursele sunt scanate inainte de a fi incarcate. Jocurile contin ultimele patch-uri si ultimele metode anti-slowhack.

Ultimele update-uri

Toate jocurile, resursele, modelele si hartile sunt updatate periodic pentru ca tu sa ai cea mai buna experienta.

Download Cs 1.6 Romania | PGL V4

download cs 1.6 romania

Aici puteți descărca cu ușurință CS 1.6 Ediția Română – una dintre cele mai recente versiuni de Counter-Strike 1.6 romania, concepute pentru cetățenii români. Ca atare, are o atmosferă românească uimitoare, care va atrage fiecare jucător român, în special pe cei care își iubesc țara.

Cu toate acestea, această versiune are caracteristici noi atât de grozave și calități unice, încât nu trebuie să fii din țară pentru a te bucura de ea. Atata timp cat descarci cs 1.6 versiunea in romana, vei afla cat de interesant este acest joc. Meniul principal prezintă imnul național al României, cu steagul țării ca fundal și o schemă de culori minunată.

Inutil să spun că arată foarte frumos și este perfect pentru o versiune ca aceasta. După intrarea pe server, primul lucru care atrage atenția este modelul de player nou-nouț, iar calitatea imaginii de înaltă definiție este foarte bună.

download cs 1.6 original clean image