Download Cs 1.6 Original Free Full Version

Download Cs 1.6 Original Free Full Version HIGH FPS

Versiunea originală a Counter Strike nu a adus nicio modificare clienților. Versiunea originală a acestei versiuni poate fi redată și pe computere mai vechi, deoarece nu este nevoie de mult. Puteți juca jocuri pe sisteme cu procesoare slabe, RAM sau plăci video. Un alt avantaj al acestuia fiind originalul cs 1.6 este dimensiunea redusă. Prin urmare, poate fi descărcat foarte repede. Datorită aceluiași model, voce sau piele, fps-ul va fi foarte mare, iar latența va fi foarte mică. Se pot spune multe despre Counter-Strike. A debutat în 1999 cu mare succes.

Se joacă în principal pe sistemul de operare Windows, adică pe un computer, dar poate fi jucat și pe alte platforme precum: xbox, linux sau mac os. Valve a lansat și o versiune gratuită pe internet, sau mai bine zis un demo care poate fi jucat în modul single-player, iar dacă vrei să accesezi modul online, va trebui să cumperi jocul.

download cs 1.6 original clean image

Jocul este încă jucat pe scară largă astăzi, iar modurile sau hărțile rămân în general aceleași. Cele mai jucate hărți sunt de_dust2 și fy_snow, care este o hartă mai nouă, dar permite un număr mic de jucători să joace. Jucătorii de pe această hartă joacă meciuri pvp sau când serverul are un număr mic de jucători.

Cu această hartă, numărul de jucători va crește pentru că este foarte plăcut. Cele mai jucate moduri sunt încă clasicele, și anume Classic, Respawn și Gunfight, dar mai recent au existat moduri precum Zombies sau Ferien. În acest cs puteți găsi un server online cu toate modurile dorite.

 

-Download LINK 1 INSTALLER

-Download LINK 2 Arhive ( .RAR )

4 Comments

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *