Cs 1.6 Revolution Download

download counter-strike 1.6 revolution

Aici puteți descărca sau download CS 1.6 Revolution – cea mai recentă și destul de uimitoare versiune CS. Are un design nou grozav și multe alte caracteristici pe care le vom acoperi în curând, dar mai întâi trebuie remarcat că există două moduri de a obține jocul: link-uri directe și torrente.

Vă recomandăm prima metodă deoarece este cea mai convenabilă și cea mai rapidă. De obicei, durează mai puțin de 50 de secunde pentru a încărca complet un joc. De asemenea, este destul de bine dacă te-ai obișnuit cu torrentul și oferim și viteze bune de încărcare prin torrente, deși obținerea directă va fi mai rapidă.

Acum să vedem ce are de oferit CS 1.6 Revolution. După lansarea jocului, suntem întâmpinați cu un meniu frumos conceput în joc, cu fundaluri frumoase și o schemă grozavă de culori. În plus, se redă o coloană sonoră bună. Odată ce ne aflăm pe server, vom observa imediat și alte funcții noi interesante: skin-uri de jucător noi, care arată mai bine decât originalul.

download cs 1.6 original clean image

În plus, modelele de arme sunt, de asemenea, noi și par a fi și mai detaliate. Unele dintre ele sunt mai interesante decât altele, dar fiecare dintre ele este cel puțin un model destul de decent. În plus, revoluția CS 1.6 are noi HUD-uri, noi sprite, noi radare și multe altele. Atmosfera întregului joc se simte foarte diferită de clasicul CS, mai proaspătă, mai modernă, o grafică mai bună și un design foarte original și unic.

Acest CS 1.6 are și multe alte caracteristici la fel de importante. Acestea includ elemente esențiale precum roboții care se pot juca pe orice hartă, inclusiv hărțile pe care le creați singur.

Doar acordă-le puțin timp să termine analiza și apoi este timpul jocului. Dacă doriți să jucați online, această versiune are sute de servere diferite din toată lumea, asigurați-vă că le dați ping pentru a găsi pe cel care funcționează cel mai bine pentru dvs.

download cs 1.6 original clean image

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *